ЧИЩЕННЯ І ДОГЛЯД ЗА ЗБРОЄЮ

BALLISTOL Spray мастило універсальне

Універсальне мастило BALLISTOL перевірено часом і не має собі рівних.
Засіб для догляду за металом, шкірою, деревиною, гумою, пластиком, хутром, шкірою людини і багатьом іншим. Застосовується в промисловості, сільському господарстві, у побуті, в саду, в гаражі. Незамінне на полюванні, на рибалці, на стрільбищі, в поході.
BALLISTOL широко застосовується при виробництві верстатів і устаткування, у високоточних галузях промисловості. Мастило створює захисну лужну плівку на поверхні металу, нейтралізуючи наслідки взаємодії матеріалу з руками. Також мастило видаляє інші кислотні залишки і захищає метал від корозії. Завдяки своєму слабкого поверхневого натягу і сильної проникаючої здатності BALLISTOL заповнює дрібні тріщини і нерівності поверхні. Мастило ідеально підходить для догляду за високоточними і вимірювальними приладами, дрібними і крихкими деталями.
Крім цього, BALLISTOL ефективно захищає вироби з шкіри від висихання і пошкодження гнилизною, створює вологонепроникний захисний шар. Мастило нейтралізує залишки дубильної кислоти в шкірі. Суха шкіра знову стає м’якою і еластичною, з шовковисто-матовим глянцем. Світла шкіра може потемніти. Мастило не залишає жирних слідів, а запах зникає за короткий час.

Мастило BALLISTOL доступне ємністю 50 мл, в банках по 500 мл, та у вигляді аэрозолю в 50-мл, 100-мл, 200-мл и 400-мл .

Направляюча для шомпола Dewey карабінів кал. 30 (7,62 мм) - 8 мм. Матеріал - алюміній

Dewey Bore Saver Rod Guide – направляюча для шомпола при чищенні ствола, є обов’язковим атрибутом в арсеналі власника карабіна або гвинтівки! Призначення: – запобігає розтирання шомполом пульного входу стовбура; – центрує шомпол в каналі ствола; – охороняє шомпол від пошкоджень об гострі краї казенної частини стовола і стовольної коробки; – виключає попадання в ствольну коробку і магазин карабіна агресивних збройових масел, продуктів чистки і тп.

Піна для чищення стволів Milfoam Forrest

Піна Milfoam Forrest – це універсальний чистячий засіб для очищення ствола від порохового і мідного нагару, а також інших частинок. При цьому, склад піни не входить у хімічну реакцію з металом і тим самим не впливає на збереження ствола і затворної групи.
Порівняно з традиційними засобами, піна Milfoam Forrest володіє підвищеною ефективністю і не травмує канал ствола. Достатньо просто залити піну в канал ствола на 30 хвилин.

Шомпол Dewey для карабінів кал. 30 (7,62 мм). Довжина - 112 см.

Шомполи Dewey виготовляються з цілісного сталевого прута, покритого нейлоновим обплетенням що оберігає канал ствола від ушкоджень. У найменуванні вказується довжина шомполу без урахування розмірів рукояті, що спрощує підбір оптимального розміру під Вашу зброю. Рукоять з міцного пластика має два шарикопідшипники. Для міцного з’єднання шомполу з йоршиками і пуховиками використовується спеціальний перехідник. Комбінація зовнішнього різьблення шомполу і цього перехідника вважається технологічнішим і надійнішим варіантом, ніж якби в шомполі був отвір з внутрішнім різьбленням.

Шомполи калібру .30 – призначені для зброї калібрів від 6,9 до 8,7 мм і мають зовнішню різьбу з кроком 12/28 дюйма. Ці ж шомпола можуть використовуватися і в гладкоствольній зброї при доукомплектації. Вішер і перехідник під йоржики відповідних калібрів – додаються в комплекті.

Мастило збройове Gunex

GUNEX – збройове мастило, що забезпечує антикорозійний захист.
Досконале масло для довгострокової захисту частин оголеного металу, навіть при вкрай несприятливих умовах (від -50°С до 100°С). Це мастило проникає в область між металом і вологою, потрапляє в найтонші тріщинки, очищає, зберігає поверхні гладкими, не липне і не реагує з іншими речовинами. GUNEX не містить силікону, хлорованих гідрокарбонатів і руйнують озон речовин CFC.
Завдяки маслу Gunex, метал залишається захищеним від іржі протягом тривалого часу, навіть при дощових кліматичних умовах! Мастило усуває пороховий нагар і залишки томпаку, зберігає і підтримує механізми гладкими, доглянутими і захищеними.
GUNEX також може використовуватися для догляду за риболовними вудлищами, телескопічними висувними рамами і роликами. Захищає і містить в ідеальному порядку рухливі деталі, неізольований метал, гвинтові з’єднання і пази навіть у солевмісному повітрі і водяних бризках. Ідеально підходить для обробки пищащих, скрипучих або заклиненых шарнірів. Запобігає замерзанню замків, видаляє смолистий бруд і дьоготь, захищає металеві і хромовані деталі від корозії протягом тривалого часу. Утримує в чистоті контакти в батареях, розподільниках струму системи запалювання і котушки запалювання. Такою ж мірою мастило GUNEX зарекомендувало себе в якості ланцюгового мастила для мотоциклів.

Набір для чищення MegaLine 082/0007 кал. 7. Латунь / нейлон / шерсть

Догляд за своєю зброєю є обов’язковим для відповідального власника. Італійська компанія MEGAline надає найширший вибір аксесуарів для чищення зброї. Набір Megaline для чищення короткоствольної вогнепальної зброї 7 калібру, а також для травматичних пістолетів. У пластиковому кейсі. Комплектація: – 1 розбірний, двуколінний латунний шомпол. – 1 латунний йорж. – 1 йорж з нейлону.

Засоби для чищення зброї BORE TECH

Хімічні засоби від американської
компанії Bore Tech представлені різними запатентованими складами, які дозволяють швидко і максимально безпечно очистити зброю. Так, є окремі препарати для зняття вуглецевих і мідних відкладень, для видалення порохового нагару, обміднень. Для чищення дрібнокаліберної зброї рекомендується використовувати сольвент зі спеціальною формулою, що дозволяє ефективно прибрати свинцеві і карбонові відкладення. Також є універсальні засоби, що дозволяють усунути нагар, пластик, свинець з гладкоствольної зброї, препарати для захисту від корозії, гелі для чищення та полірування, суміші для чищення частин зброї і гільз.

Набір для чищення MEGAline 08/3L012 кал. 12. Сталь/нейлон/шерсть

Італійська компанія MEGAline надає найширший вибір аксесуарів для чищення зброї. Набір MEGAline для чищення гладкоствольної зброї 12-го калібру. У пластиковому кейсі. Комплектація: – 1 розбірний трьохколінний шомпол в обплетенні. – 1 спіралевидний йорж. – 1 йорж з нейлону. – 1 пуховка

Засіб для чищення гладкоствольних рушниць і чоків Shooters Choice Shotgun And Choke Tube Cleaner

Shooters Choice Shotgun and Choke Tube Cleaner – засіб для чищення гладкоствольних рушниць і чоків. Розроблено спеціально для видалення нагару з стволів, чоків і газовідвідного отвору ствола. Підходить для чищення ствольної коробки і УСМ.
Забезпечує чудову стабільність бою рушниці шляхом видалення залишків пластикових пижів, свинцю, нагару і залишків пороху.
Переваги:
– гарантує стабільний бій;
– захищає від іржавіння і корозії;
– зводить до мінімуму можливість виникнення несправностей;
– безпечне, швидке і просте у використанні

Набір для чищення Real Avid Gun Boss Cleaning Kit - Shotgun

Зручний, компактний набір для чищення Gun Boss призначений для чищення зброї, як вдома, так і в польових умовах. Gun Boss комплектується портативним формованим кейсом, захищеним від несприятливих погодних умов. Кожен предмет – на своєму місці, надійно фіксується в кейсі.

Розчинник порохового нагару Robla 200 мл.

Розчинник порохового нагару Robla розчиняє і видаляє залишки сажі чорного пороху та іржі. Також видаляє масляні і вугільні частинки, які прилипли до металу. Розчинник чорного пороху Robla особливо рекомендується для очищення системи викиду патронів в револьверах і пристрої подачі патронів в пістолетах, які схильні до засмічення залишками пороху. Розчинник чорного пороху Robla збереже зброю справно функціонуючою.

Набір для чищення Real Avid AK47 Gun Cleaning Kit

Зручний, компактний набір для чищення Gun Cleaning Kit призначений для чищення зброї, як вдома, так і в польових умовах. Кожен інструмент надійно фіксується у високоміцному, компактному футлярі. В набір входить запатентований скребок для видалення вуглецевих відкладень, призначений для поршневої системи і затвора. Для чищення каналу ствола в набір входить шомпол довжиною 72,4 сантиметра, що складається з шести сталевих стрижнів з обертовим наконечником.

Зв'яжіться з нами

Заповніть ці поля і ми Вам передзвонимо протягом 5 хвилин

Відвідайте наш магазин

Ми завжди готові проконсультувати покупця!

+38(068) 278-21-12

*Київстар

+38(099) 309-41-45

*Vadafone

Підпишіться на нас

Розроблено Adogen Agency